Én-Is-Ten, És Ten?

Én-Is-Ten, És Ten?

SZER

2015. szeptember 20. - Végtelen Szellem

Szer!

Az egyetlen önmagát fenntartó Rend, melynek nincs szüksége külső, bárminemű forrásra! Ebből adódóan nem tud energiavámpír lenni. Szívünk ezt a RendSzert szívja át ebbe a világba, ez a Te Belső Fényed mely maga az Élet! Képzelj el egy egyenlő szárú keresztet, függőleges tengely a Szívás míg a vízszintes tengely a Ki-terjesztés! Így Éltet a Szíved!

Emlékszel a Vagyok aKi vagyok-ra! ? Már akkor is erről beszéltél!! Így terjeszti Szíved a Fényed! Azaz Téged a Szer-etet!! Csak a  GONDolatok zárhatnak el Tőle!! Ilyenkor van szükséged mások Fényére, mert a Tiédet Benned nem leled, de még csak nem is keresed! Érted?? A GONDolataidat engedd el és megint Szabad leszel, így Téged megint a Szered etet!!

Szer-etet-el...

A Szer etet, nem ítél

A Szer etet, nem féltékeny

A Szer etet,  nem kérkedik

A Szer etet, nem kevély

A Szer etet, nem tapintattlan

A Szer etet, nem keresi a maga javát

A Szer etet, nem gerjed haragra

A Szer etet és mindent elvisel

A Szer etet és mindent megbocsát

A Szer nincs kölcsönhatásba semmivel, ezért mindenhol és mindenkiben ott van, mindent és mindenkit átjár, Te Magad Vagy!

A Szer

A bejegyzés trackback címe:

https://szeres.blog.hu/api/trackback/id/tr807802802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lia Li 2015.12.14. 18:46:20

Lessz itt valami?
:D

Végtelen Szellem 2015.12.14. 18:47:28

Igen, igen! Egy kis türelmet kérek! :)

athena 28 2016.05.23. 08:22:03

Lesz itt valami.... :)
süti beállítások módosítása